Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Eén van de mooie dingen aan ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken komen. Zo zijn we op dit moment aan het werk in het prachtige pand van Keramiekmuseum Princessehof, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden.

Dit museum bestaat al sinds 1917 en is ondergebracht in een serie rijksmonumenten die aan elkaar verbonden zijn. Onze collega’s zijn aan het werk in de kelder/opslagruimte van het museum. Daar is namelijk sprake van vochtdoorslag door de wanden. Om dit probleem op te lossen, brengen wij dichtingslagen aan op ruim 165 m2 kelderwand. De eerste stap is het verwijderen van de bestaande coating door middel van stralen. Daarna brengen onze specialisten meerdere afdichtingslagen aan voor een optimaal resultaat. Dankzij die afdichtingslagen zijn de kelderwanden van het museum weer waterdicht en kan de ruimte weer gebruikt worden. Een mooie klus op een unieke locatie.

Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen
Bekijk het volgende project

Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen

SealteQ heeft twee straal- en spuitcabines in Nederland. Eén in Bergum en één in Bergharen. In die cabines voeren wij de meest uitgebreide en complexe conserveringswerkzaamheden in eigen beheer uit.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen