Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk

Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben we al een paar weken te maken met zomerse temperaturen. Perfect weer om te zwemmen dus. Dankzij de vakspecialisten van SealteQ Heerenveen kan er deze zomer ook weer gezwommen worden in Zwembad Hoogkerk.

Zwembad Hoogkerk heeft een wedstrijdbad (25 x 15 meter), een recreatiebad (20 x 15 meter) en een peuterbad voor de allerkleinsten. De zwembadcoating van het wedstrijdbad liet op verschillende plekken los en vertoonde slijtage. Aan ons de taak om een nieuwe beschermende coating aan te brengen, inclusief belijning. Ook hebben we de omranding van het ondiepe gedeelte afgewerkt met een antislipafwerking.

We zijn begonnen met het reinigen van het zwembad. Dit hebben we gedaan met water onder hogedruk. Daarna hebben we het hele bad voorbewerkt door het te schuren. Op verschillende plekken zijn vervolgens reparaties uitgevoerd. De vloer, de wand en de omlooprand hebben we daarna voorzien van een 2-componenten zwembadcoating. Als laatste is met aflak de antislip en de belijning aangebracht.

Specialismen

Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder
Bekijk het volgende project

Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder

In de gemeente Den Helder hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) twee brugdekken voorzien van een nieuwe, duurzame slijtlaag. Dit gebeurde in opdracht van aannemingsbedrijf Klein Wieringen. In het verleden hebben we in diezelfde gemeente al vaker bruggen gerepareerd en van een nieuwe slijtlaag voorzien.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen