• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  SealteQ Straalcabine Schoonebeek

 • SealteQ Straalcabine Schoonebeek
 • SealteQ Straalcabine Schoonebeek
 • SealteQ straalcabine Schoonebeek

  Straalcabine Schoonebeek is in tegenstelling tot straalcabine Bergum niet geschikt voor het stralen en het conserveren van bruggen en andere grote objecten. In straalcabine Schoonebeek komen de kleinere objecten aan bod. Enkele voorbeelden van deze objecten zijn, (ondergrondse) leidingen, silo’s en opslagtanks.

  Mogelijkheden en Specialismen

  SealteQ straalcabine Schoonebeek is een modern uitgeruste straalcabine waar ons gespecialiseerde personeel in staat is om straal- en coatingwerkzaamheden voor staal volledig in eigen beheer uit te voeren.

  History SealteQ straalcabine Schoonebeek

  Voor de fusie van MultiPaint Staalconservering B.V. en de SealteQ Group in 2017 waren beide partijen al nauw met elkaar betrokken. Met een meerjarig contract voor een opdrachtgever heeft straalcabine Schoonebeek de afgelopen jaren veel (ondergrondse) leidingen, silo’s en tanks in de straalcabine in Schoonebeek behandeld en voorzien van een nieuwe coating.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Bezoekadres

  Industrieweg 6
  7761 PV Schoonebeek

  Postadres

  Postbus 245
  9500 AE Stadskanaal

  T: +31 (0) 599 – 696 333
  E: noord@sealteq.com

  Meer informatie of interesse in onze diensten?