• Terug

  Civiel en Infra

  Voor SealteQ een belangrijk marktsegment. Partners die gebruik maken van het volledige scala aan mogelijkheden die SealteQ kan bieden. Of het nu gaat om werkzaamheden in de woning- en wegenbouw, parkeergarages en bijvoorbeeld  grote projecten als het onderhoud van beton- en staalconstructies aan het iconisch infrastructurele werk de spuisluizen complexen in de Afsluitdijk.

  De kracht van SealteQ

  We zijn de meest ideale partner voor onze opdrachtgevers om een aantal redenen. We zijn creatief in onze oplossingen, we communiceren op de juiste manier met de juiste mensen, we komen onze afspraken na en we leveren kwalitatief hoog werk.  Of het nu om beton, staal, metselwerk of om asfalt gaat; een multidisciplinaire aanpak. Steeds vaker beslist de opdrachtgever om met slechts één partij te contracteren voor de realisatie van een object, het geïntegreerd contracteren. SealteQ verbindt zich dan tot zowel het vervaardigen van het ontwerp als het uitvoeren van dat werk. In sommige gevallen omvat de te leveren prestatie ook de realisatie van het meerjarig onderhoud van het gerealiseerde werk na de oplevering daarvan. “design & build”, “design & construct”, “turnkey” en “instandhouding” zijn slechts enkele van de begrippen die in dit verband dikwijls worden gehanteerd en die zijn afgedekt met “geïntegreerde contractvormen (UAVGC).

  Daadkrachtig, flexibel & betrouwbaar

  Planning is cruciaal binnen dit marktsegment. Boeteclausules ook. Dat betekent niet alleen afspraken nakomen, maar tevens een flexibele opstelling om calamiteiten te voorkomen. Dat kunt u als klant van ons verwachten. En die reputatie willen wij houden. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare, meedenkende partner? Dan werekn werken we graag met u samen om projecten succesvol af te ronden. SealteQ is uw goede reputatie waard!

  www.werkenbijsealteq.com