• Terug

  Energie

  SealteQ heeft een breed scala aan activiteiten voor de Olie-, Gas- en Energiesector. Van chemisch en mechanisch bestendige vloeren, brandwerende maatregelen, ondergrouten van (pomp)fundaties, reparatie en onderhoud van betonconstructies, het verhelpen van (grond)waterlekkages door injectietechnieken tot en met stralen van constructies,  constructieschilderwerk, het middels STOPAQ applicatie inpakken van leidingwerk en fittingen, Thermal Sprayed Aluminium.

  SealteQ  werkt reeds jaren voor de Nederlandse Aardolie Maatschappij, Shell , Gasunie en andere toonaangevende organisaties in de olie- en gasindustrie. Ook de energiemarkt maakt gebruik van de diensten van de SealteQ Group. Alstom, Eneco, Tennet, Enexis, Electrabel, Vermillion en Nuon zijn een aantal klinkende namen die met regelmaat gebruik maken van de diensten van de SealteQ Group.

  Beheer en onderhoud

  Wij werken daarbij met beheer- en onderhoudsplannen, zoals dat gebruikelijk is. Daarvoor houden wij de kosten beheersbaar middels Cost Management op basis van Total Cost of Ownership (TCO) analyses.

  Vooral in deze sector waar veiligheid en betrouwbaarheid (technische integriteit) een grote rol spelen constateren wij het bewijs van tevredenheid, door een herhaald beroep dat deze multinationals op de SealteQ Group doen.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer