Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen

Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen

SealteQ heeft twee straal- en spuitcabines in Nederland. Eén in Bergum en één in Bergharen. In die cabines voeren wij de meest uitgebreide en complexe conserveringswerkzaamheden in eigen beheer uit.

Bij SealteQ MCB in Bergharen werken we op dit moment aan het conserveren van twee tanks. Dat is nodig om ze te beschermen tegen corrosie. In deze tanks wordt productiewater opgeslagen. De tanks zijn 8800 millimeter lang en hebben een diameter van 2500 millimeter. Ze krijgen een nieuw coatingsysteem zodat ze weer voor jaren beschermd zijn.

We zijn begonnen met het reinigen van de tanks. Dit hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat de ondergrond goed schoon was, voordat we gingen schuren. Na het schuren hebben we de tanks afgeblazen en de eerste coatinglaag (epoxyprimer) aangebracht. Na goedkeuring van onze kwaliteitsinspecteur, volgde de eindlaag (polyurethaan aflak). Op de foto’s is te zien dat op de ene tank de eindlaag al is aangebracht en op de andere nog niet. Als beide tanks straks klaar zijn, conserveren we voor onze opdrachtgever – Vermilion Energy – ook nog een bordes en een kooiladder.

Wist je trouwens dat onze specialisten niet alleen in onze conserveerhallen zelf werken, maar door heel Nederland? Want naast staalconservering in onze straal- en spuitcabines, bieden wij ook mobiele straal- en conserveringsoplossingen aan. Op die manier kunnen wij op elke gewenste locatie staal stralen en conserveren.

Gerelateerde markten

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Bekijk het volgende project

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen