• Terug

  Ondergrouten

  Ondergrouten

  Ondergrouten van dynamische machineonderdelen

  Het krimpvrij aangieten, ondersabelen, grouten van dynamische machineonderdelen op betonfundaties is een hoogwaardig specialisme. De trillingen voortkomend uit de machine/motor, pomp, compressor, dienen volledig worden overgebracht naar het onderliggende beton fundament. Een precisie klus gegevens de hoge economische waarde van veelal het te ondergrouten equipement.

  Specialist in de olie- en gasindustrie

  SealteQ beschikt over de absolute expertise om het complete pakket, van ondergrondvoorbereiding tot het plaatsen van de bekisting en de uiteindelijke grouting van het equipement. Naast krimparme cementgietmortel zijn de krimpvrije epoxymortels toepasbaar. De beheersing van de klimatologische omstandigheden bij (epoxy)mortels is evident. Ook hierin heeft SealteQ een sterk adviserende rol naar haar opdrachtgevers. Als het gaat om het ondergieten van compressorinstallaties in de olie- en gasindustrie hebben we een lange referentielijst.

  Project – Ondergrouten

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer