• Conserveren hoofddraagconstructie CS Amsterdam

 • Terug

  Vervangen voegovergangen N31

 • SealteQ aan het werk op de N31
 • De N31 ook wel bekent als de Wâldwei is de hoofdverbinding tussen Leeuwarden en Drachten. Een belangrijke verbinding tussen de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Door de behoefte van een vlotte en veilige doorstroom tussen de provincies is de N31 reeds lange tijd terug naar een twee keer tweebaansweg verbreedt. Het asfalt op het 13 kilometer lange stuk tussen Hemriksein en Nijega was echter aan vernieuwing toe, een mooie klus waar SealteQ het vervangen van de voegovergangen van de N31 in opdracht heeft gekregen.

  Opbouw van de voegovergangen

  De werkzaamheden met betrekking tot het vervangen van de voegovergangen zijn gestart nadat het nieuwe asfalt was aangebracht. Dit is noodzakelijk voor de juiste aansluiting van de voeg met het nieuwe asfalt. De voegovergang is opgebouwd in de volgende stappen: Allereerst is de voegovergang afgedicht middels een gesloten cellenstructuur. Hierboven op is een thermisch verzinkte plaat aangebracht, waarna er na primer een bitumen voegvulling wordt aangebracht die vervolgens aangewalst, geseald en afgestrooid is.

  Deze nieuwe bitumineuze voegen zijn door onze bitumen specialisten gemaakt. Wij hebben een uitgebreid eigen materieel park om deze werkzaamheden in eigenbeheer uit te voeren. Met de nieuwe voegovergangen is de N31 voor de komende jaren weer voorzien van goede overgang

  Datum: | Tags: , , , ,
  www.werkenbijsealteq.com