Staalconservering Friesland

Staalconservering Friesland

Staalconservering Friesland

Staalconservering Friesland – SealteQ Heerenveen

Op het gebied van levensduur verlengend staal onderhoud is SealteQ in de provincie Friesland ook actief. Zo zijn de laatste werkzaamheden aan de vuurtoren op Vlieland op dit moment nog in volle gang . Tevens zijn in Burgum geweldige projecten gerealiseerd. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een vizierschuif van het stuwensemble Nederrijn en Lek in de shop van SealteQ.

Friese opdrachtgevers

Solidd Steel Structures, Machinefabriek Rusthoven, Rijkswaterstaat, Gasunie

Projecten – Staalconservering in Friesland

Stralen en coaten op locatie (bruggen, Gasunie locaties) en in de shop (vizierschuiven, bruggen).

Mogelijkheden

Kwaliteit & duurzaamheid

Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen