Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen Hof van Saksen

Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen Hof van Saksen

In opdracht van Brands Bouw Emmen heeft SealteQ Noord B.V. werkzaamheden verricht aan het grootste indoor waterglijbanencomplex van de wereld; de Waterwereld van Hof van Saksen. Vanaf nu is dit, met in totaal 1,54 miljoen water per uur circulerende waterglijbanencomplex, geopend.

SealteQ Noord heeft de kelderbak van de nieuwe waterglijbaantoren waterdicht afgedicht, (ca 250 m2 ) en straalwerkzaamheden uitgevoerd in het trappenhuis van dit spectaculaire complex. Deze sensationele waterglijbanen geven een buitengewone sensatie en bestaat uit 3 soorten glijbanen:

  • Gigantische trechter; met vier personen in een band en een vrije val van 10 meter glij je door de grootste glijbanentrechter ter wereld.
  • Op hoge snelheid ronddraaien; in deze hoogste indoor bandenglijbaan van Europa glij je supersnel naar beneden en draai je 4 x helemaal in het rond.
  • In deze 2-persoonsband begin je deze glijbaan in het donker en word je verrast door de vele lichteffecten onderweg.

Topsnelheid van 60 km per uur; Voor echte waaghalzen kun je topsnelheden bereiken van 60 km per uur in de steilste en hoogste speedslide van Nederland.

Specialismen

Gerelateerde markten

Luchtwachttoren Warfhuizen
Bekijk het volgende project

Luchtwachttoren Warfhuizen

SealteQ voert in opdracht van Brands Bouw en Onderhoud B.V. werkzaamheden uit aan de luchtwachttoren bij Warfhuizen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen