17 december 2020

SealteQ blikt terug op een bijzonder 2020

Wat een jaar was 2020. Wie had dat zien aankomen? Ondanks alle omstandigheden, zijn we gepast trots op de projecten die SealteQ Group het afgelopen jaar deed. Daarbij stond veiligheid voor onze vakmensen voorop. Een kleine greep uit de wat ons betreft mooiste momenten van 2020.  

All in the Game – MKB!dee

SealteQ ontving, als een van de trotse winnaar van MKB!dee, een subsidie om technische collega’s te werven, op te leiden en aan ons bedrijf te verbinden met inzet van innovatieve middelen. Het afgelopen jaar werkten we met ons innovatieteam (met leden van alle vestigingen) aan een aantal innovatieve ideeën. Deze werkten we uit in business cases, die we in de toekomst gaan inzetten in ons bedrijf. Wordt vervolgd! 

SealteQ blikt terug
SealteQ blikt terug

Conservering van sluizen aan het IJsselmeer 

Als onderdeel van het project Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen (GOBS) voerden we het afgelopen jaar bij een aantal sluizen onderhoud- en conserveringswerkzaamheden uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Urkersluis, Friese Sluis, Marknessersluis en Ketelsluis. Een prachtige, grote opdracht waar we ons vakmanschap weer hebben laten zien.  

SealteQ blikt terug
SealteQ blikt terug

Herstelwerkzaamheden influentbuffertank  

Een uniek moment voor SealteQ Heerenveen afgelopen jaar. Het product dat SealteQ gebruikte om de vloer van de buffertank  waterdicht te maken, werd namelijk voor het eerst in Nederland gebruikt. En met succes!  

Ömer Türkmen rond promotieonderzoek QuakeShield af 

Samen met Koninklijke Oosterhof Holman vormt SealteQ Group een joint ventureQuakeShield, waarmee we een lichtgewicht oplossing voor aardbevingsbestendige constructies ontwikkelden. Afgelopen jaar promoveerde Ömer Türkmen daarop. Een hoogtepunt voor ons bedrijf. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om QuackeShield verder te ontwikkelen.  

Betonrenovatie verdiepingsvloer parkeergarage De Meent 

Het pareltje van SealteQ West dit jaar, de betonrenovatie in deze Rotterdamse parkeergarage. Dit project is de grootste in de geschiedenis van SealteQ West tot nu toe en alleen daarom al bijzonder. Niet alleen om zijn omvang, maar ook door de verschillende technieken die we toepasten om beton te renoveren en dat de opdracht met succes werd afgerond. Met recht een project om trots op te zijn.  

Afronding project vizierschuiven 

Van 2017 tot en met afgelopen jaar werkte SealteQ aan het conserveren van de vizierschuiven van het stuwensemble Nederrijn en Lek. Drie complexen met maar liefst zes enorme vizierschuiven. Onze collega’s in Bergum hebben de vizierschuiven gestraald en geconserveerd in de straalcabine. De vizierschuif van Amerongen die in Hagestein is geplaatst, werd op locatie geconserveerd in een hiervoor speciaal ontworpen kuip. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen