• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Parkeergarage Noord & Zuid UMCG

 • caoting betonvloer parkeergarage UMCG
 • Parkeergarage Noord & Zuid UMCG
 • Parkeergarage Noord & Zuid UMCG
 • Nieuw coatingsysteem Parkeergarage Noord & Zuid UMCG te Groningen

  SealteQ  heeft een nieuw coatingsysteem in Parkeergarage Noord & Zuid van het UMCG te Groningen aangebracht. Het UMCG bezit 2 ondergrondse parkeergarages met een capaciteit van circa 2.500 auto’s.

  Beschikbaarheid parkeergarage

  Een parkeergarage bij een instelling als het UMCG hoort constant beschikbaar te zijn. Werkzaamheden die de capaciteit beperken is een behoorlijke verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Korte doorlooptijd en een strakke planning en dag en nacht doorwerken (24/7).

  Veel van de voorbereidende werkzaamheden zijn ’s nachts  uitgevoerd. De voorbehandeling van de ondergrond (van alle drie niveaus) bestond uit het verwijderen van de bestaande coating en ongerechtigheden. Hierdoor werden de aanwezige beschadigingen ook zichtbaar. Dat gebeurde door middel van stofarm stralen, waardoor vervolgens het geheel schoon en stofvrij werd gemaakt.

  Na het uitvoeren van de nodige betonreparaties is de gehele vloer geëgaliseerd en vervolgens het gehele vloeroppervlak voorzien van een epoxyprimer/schraaplaag.
  De eerste laag is aangebracht en ingestrooid met vuurgedroogd zand. Bij de tweede laag is er onderscheid gemaakt in kleurstelling. Hierbij is er voor de rijbanen en parkeervakken gekozen voor de kleur geel. De voetpaden zijn vervolgens blauw ingekleurd. Na doorharding van deze laag zijn de parkeervakken, pictogrammen en belijning aangebracht. Tevens zijn alle dilatatievoegen in de vloer geheel vernieuwd.

  Planning 

  Fase Zuid: 16.000 m2 in 6 weken doorlooptijd geheel voorzien van een 3 laags coatingsysteem.
  Fase Noord: 20.000 m2 in 6 weken doorlooptijd geheel voorzien van een 2 laags coatingsysteem.

   

  www.werkenbijsealteq.com