• Scheuroverbruggende gietvloer van Heek

 • Terug

  Nieuw coatingsysteem Parkeergarage Zuid UMCG te Groningen

  Frans Nooren van de SealteQ Group heeft een nieuw coatingsysteem in Parkeergarage Zuid van het UMCG te Groningen aangebracht. Het UMCG bezit een drielaagse parkeerfaciliteit met een totale capaciteit van 1500 auto’s. Tien jaar geleden heeft Frans Nooren daar een vloerafwerking aangebracht.

  De doorlopende belasting van de vloeren heeft echter in de loop der jaren zijn sporen achtergelaten in de parkeergarage. Opnieuw tijd voor Frans Nooren! Vloerafwerking is onder andere zijn specialisme.

  Beschikbaarheid parkeergarage
  Een parkeergarage bij een instelling als het UMCG hoort constant beschikbaar te zijn. Werkzaamheden die de capaciteit beperken zijn dus een behoorlijke verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Bij Frans Nooren weten ze dat een dergelijke situatie een zware wissel trekt op de beschikbare tijd. Korte planning en bij voorkeur dag en nacht doorwerken is het devies. Geen probleem voor Frans Nooren!

  De verantwoordelijke projectmanager liet weten dat hij tevreden is over het verloop. Ook liet hij weten dat de planning is gehaald, dankzij de inspanningen en coördinatie van het Frans Nooren team. 16.000 vierkante meter in 6 weken tijd vernieuwen is een prestatie van formaat!

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com