9 december 2021

Jubilea in 2021: 3 keer iets te vieren!

Als je als bedrijf al bijna vijftig jaar bestaat, dan wil het wel eens voorkomen dat een collega zich jubilaris mag noemen. Zo ook het afgelopen jaar. SealteQ Group vierde maar liefst drie jubilea in 2021. Sebastiaan Cramer Bornemann (SealteQ Ivacon), Olaf Zemel (SealteQ Noord) en Patrick van der Veen (SealteQ Noord) zijn alledrie 12,5 jaar in dienst. Van harte gefeliciteerd! Tijd om de drie heren digitaal ook nog even in het zonnetje te zetten. We vroegen ze naar hun werk bij SealteQ.

Jubilea in 2021: Sebastiaan, Olaf en Patrick

Sebastiaan is voorman en sinds 29 juni 2009 in dienst bij SealteQ Ivacon. ,,Ik vind alles leuk om te doen, omdat ik in mijn werk bij SealteQ veel afwisseling heb. Ik zou niet weten waar ik anders naar toe zou moeten gaan. Mijn collega’s en werk zijn gewoon top. Hiervoor zat ik in de glazenwasserij. Dat is echt iets heel anders.”

jubilea in 2021
Sebastiaan

Olaf is spuiter en sinds 06 mei 2009 in dienst bij SealteQ Noord, destijds nog MultiPaint. ,,Ik begon toen in de straalcabine in Bergum. Daarna was ik een tijd in de Eemshaven voor een groot project van SealteQ. Via de straalcabine in Schoonebeek ben ik nu weer terug waar ik ooit bij SealteQ begon: in Bergum. De fietsbrug uit Muiden is me in al die jaren het meest bijgebleven, want dat was mijn eerste project. Het werk bij SealteQ bevalt nog steeds goed.”

jubilea in 2021
Olaf

Patrick is ook voorman en sinds 03 oktober 2008 in dienst bij SealteQ Noord. ,,Werken bij SealteQ is afwisselend en daar hou ik van. Elke dag is anders. Het meest bijzondere project waar ik de afgelopen jaren aan werkte, was de aanlegsteiger op Bonaire. Zo’n project maak je niet elke dag mee. Drie maanden was ik daar, onafgebroken. Alles aan dat project was bijzonder.”

jubilea in 2021
Patrick

We zijn natuurlijk ontzettend trots dat we die lange dienstverbanden van onze vakspecialisten mochten vieren afgelopen jaar. En natuurlijk kijken we uit naar de jubilea in de toekomst. Het past ook bij ons bedrijf. We zetten het liefst in op langdurige relaties, met onze specialisten, opdrachtgevers en partners.

Wil je ook werken bij SealteQ? Bekijk dan hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@sealteq.com

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen