Goed Idee: SealteQ als voorbeeldproject voor toekomstige MKB-ideeën

Goed Idee

Om MKB’ers te inspireren aan de slag te gaan met innovatieve oplossingen voor de ontwikkeling van hun medewerkers, maakte het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat onlangs een boek: Goed Idee. Het staat vol praktijkvoorbeelden en handige tips uit de ervaringen van deelnemers van MKB!dee. En een van die praktijkvoorbeelden is het project waarmee SealteQ deelnam: All in the Game.

Goed Idee: MKB!dee

We zijn vereerd dat het ministerie en de toenmalige staatssecretaris Mona Keijzer ons voor dit boek selecteerde. In het boek vertelt onze directeur bedrijfsvoering Gerthé Klaassens niet alleen over hoe we spelenderwijs nieuwe collega’s inwerken, maar staat ook een handig stappenplan om zelf aan de slag te gaan.

In 2019 won SealteQ met het idee All in the Game MKB!dee. Deze subsidie biedt ondernemers de ruimte om te experimenteren met hoe het midden- en kleinbedrijf kennis en vaardigheden van zijn personeel kan versterken.

De digitale versie van Goed Idee vind je hier.

Alle informatie over All in the Game

De afgelopen jaren verschenen meerdere berichten over ons MKB!dee-traject. Wil je meer weten over All in the Game? De berichten zijn terug te vinden op onze pagina MKBidee. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen