• Terug

  Gevelrenovatie

  Gevelrenovatie

  Er zijn meerdere redenen te bedenken om een gevelrenovatie uit te laten voeren. Gevels kunnen ernstige gebreken vertonen of vervuild zijn. Daarnaast kan er schade dreigen ten gevolge van verroeste en/of ontbrekende spouwankers. Gevels kunnen eveneens vorstschade, scheurvorming en vochtdoorslag vertonen. In dit soort gevallen is veelal een integrale gevelrenovatie de enige juiste oplossing.

  Renovatietechnieken

  • Reinigen van gevels (stralen, waterreiniging)
  • Vervangen van slecht metsel – voegwerk
  • Aanbrengen van renovatie spouwankers
  • Het verlijmen of versterken van scheuren in voegwerk en gevels
  • Het maken van dilatatie- en zetvoegen
  • Aanbrengen van hydrofobeermiddelen of nano coatings

  SealteQ zorgt ervoor dat het object/complex weer de uitstraling van vroeger krijgt. De functionele eigenschappen van de gevel worden hersteld zodat de veiligheid weer duurzaam gegarandeerd kan worden.

  Gerealiseerde gevelrenovatie projecten

  Tijdens verschillende grote projecten heeft SealteQ bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de uitvoering. Gevelrenovatie noemen we niet voor niks één van onze specialismen. De balkons en galerijen van de flats “Maarten Luther”en Mont Blanc” in Amstelveen is een voorbeeld van ons werk. Deze hebben op professionele wijze een nieuw vloercoatingsysteem gekregen. Dankzij deze renovatie kunnen de balkons en galerijen nog minimaal 25 jaar mee. De specialisten van SealteQ beheersen alle technieken om iedere gevelrenovatie met optimaal resultaat te realiseren.

  Gevelonderhoud

  Dit onderdeel van het gebouw moet weer en wind kunnen doorstaan. Zeker in Nederland is een regelmatig onderhoud van gevels erg belangrijk. Tegen het regenachtige klimaat moeten gevels immers bestendig zijn en blijven. Gevels worden echter nauwelijks onderhouden en zo kunnen deze op den duur ernstige gebreken gaan vertonen. Dit kan onder meer schade en verkleuring aan de gevel opleveren wat invloed heeft op de uitstraling van uw pand en (bij schade) uw energierekening. Het is verstandig om dit voor te zijn en onnodige kosten te besparen.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

   www.werkenbijsealteq.com