21 oktober 2021

Geslaagd! 3 betonreparateurs krijgen hun diploma’s

Felicitaties zijn op z’n plaats, want maar liefst drie van onze leerling-betonreparateurs zijn onlangs geslaagd voor hun opleiding! Gareth rondde niveau 3 naar behoren af en is nu allround betonreparateur. Celine en Ridsy haalden hun diploma voor niveau 2. Zij mogen zichzelf nu ook betonreparateur noemen.

De drie kersverse betonreparateurs van SealteQ West en Ivacon haalden hun diploma’s op ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Wist je dat iedereen die gemotiveerd is om het vak te leren, dat bij SealteQ kan doen?

Een diploma bij SealteQ

Wie betonreparateur wil worden, doet dat bij SealteQ vanuit een vast dienstverband. Je bent dan vier dagen in de praktijk op onze projecten aan de slag om het vak goed in de vingers te krijgen. Één dag per week besteedt je aan het theoretische deel van je opleiding. SealteQ betaalt je opleiding.

De opleiding tot betonreparateur is maar op twee plekken in Nederland te volgen: op ROC Midden Nederland in Nieuwegein en op het Deltion College in Zwolle. Wie bij SealteQ werkt, kan op beide locaties de opleiding volgen. Een vooropleiding is niet nodig; iedereen – met of zonder diploma – kan de opleiding doen.

Lees ook: Damian (18) ziet SealteQ aan het werk en solliciteert direct

Betonreparateur worden?

Wil jij ook betonreparateur worden? Ben je handig en houd je van aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze HR-coördinator Melanie Hofmeijer via mh@sealteq.com. Je kunt haar ook bellen of een Whatsapp-bericht sturen op 06 22 70 12 14. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die door willen groeien in ons bedrijf, op een van de volgende vier vestigingen: Heerenveen, Amsterdam, Stadskanaal en Waddinxveen. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen