15 juli 2021

Damian (18) ziet SealteQ aan het werk en solliciteert direct

,,Hard werken, een gezellig team en een prachtig eindresultaat”, zag onze nieuwe collega Damian (18). Toen onze collega’s van SealteQ Ivacon in zijn ouderlijk huis aan het werk waren, werd hij enthousiast. Inmiddels werkt hij bij onze vestiging in Amsterdam.

Damian solliciteert bij SealteQ

,,Ik vond het zo leuk hoe die jongens te werk gingen. En ook indrukwekkend hoeveel werk ze verzetten in korte tijd”, vertelt Damian. Bij de twee collega’s die in zijn ouderlijk huis aan de slag waren, vroeg hij of SealteQ nog collega’s zocht. ,,Tegen de één zei ik: ik zou wel voor jullie willen werken. Van de ander kreeg ik toen de contactgegevens van Ivacon-directeur Simon Klein.”

Zo gezegd, zo gedaan. Damian belde en stuurde op vrijdag zijn CV op. Op maandag zat hij in een sollicitatiegesprek. Twee dagen later draaide hij al een dagje mee op de werkvloer. Een week later tekende hij zijn jaarcontract bij SealteQ Ivacon. Zo snel kan het gaan!

En bij Damian blijft het waarschijnlijk niet. Inmiddels is hij op de hoogte van onze Bring a Friend-actie (daarover lees je hier meer). Collega’s die een nieuwe collega aandragen krijgen een netto-bonus van 300 euro, als diegene tenminste vier weken voor SealteQ blijft werken. Daar komt nog eens 300 euro netto bovenop als de nieuw aangedragen collega 26 weken in dienst blijft. ,,Ik heb al een paar vrienden die het ook leuk lijken om bij SealteQ te werken.”

Damian
SealteQ collega’s aan het werk in de binnenstad Amsterdam.
(Damian staat niet op deze foto)

Doorgroeien bij SealteQ

Een paar weken later is Damian nog steeds enthousiast over zijn werk bij SealteQ, vertelt hij. ,,De sfeer is heel gezellig. En je komt op plekken waar je normaal echt niet komt.”

Damian startte als bouwhulp, waardoor hij onze betonreparateurs ondersteunt met allerlei werkzaamheden. Zijn ambitie? ,,Doorgroeien is mijn ambitie. Volgend jaar wil ik graag als leerling verder. Bij SealteQ kan ik dan mijn opleiding doen. Ik wil MBO niveau 2 en 3 halen in het bedrijf.”

Net als Damian starten bij SealteQ?

SealteQ is altijd op zoek naar aanpakkers die het vak van betonreparateur willen leren. De opleiding daarvoor kun je doen bij SealteQ. Onder begeleiding van een leermeester, via onze eigen inwerkmodule in onze personeelsapp, leer je de kneepjes van het vak.

Heb je na het lezen van Damian’s verhaal interesse in een baan als bouwhulp of leerling in een van onze vestigingen? Wacht dan niet langer en stuur je CV en een korte motivatiebrief naar sollicitatie@sealteq.com o.v.v. vacature Leerling Betonreparateur. Voor meer informatie mag je ook contact opnemen met Melanie Hofmeijer, HR Coördinator, via 06-22701214 of mh@sealteq.com.

Klik hier voor de actuele vacatures van SealteQ. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen