16 maart 2023

Zuidelijke Betonreparatiemiddag 30 maart

Op donderdag 30 maart organiseert het Betononderhoudsplatform (BOP) de Zuidelijke Betonreparatiemiddag in de LocHal in Tilburg. Het doel van deze middag is laten zien hoe deugdelijk onderzoek, onderhouden, repareren en versterken van betonconstructies bijdraagt aan de circulaire economie waarnaar we op weg zijn.

Chris Uittenbogaard (directeur SealteQ West) vertelt deze middag samen met Eric Parel (Vastgoedbeheerder Hof Wonen) meer over een uitdagend project in de Industriewijk in Delft. De 328 balkons van in totaal 13 woonblokken in deze wijk verkeerden in een slechte conditie. Hof Wonen heeft SealteQ gevraagd om mee te denken over een duurzame oplossing om dit complex voor de komende jaren te behouden. Vanuit onze expertise en ervaring in de levensduurverlening van betonconstructies heeft SealteQ een haalbaar herstelplan opgesteld. Graag nemen Chris en Eric je mee in het proces en vertellen zij hoe ze dit project tot een goed einde hebben gebracht.

Benieuwd naar het volledige programma van de Zuidelijke Betonreparatiemiddag? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op: Zuidelijke betonreparatiemiddag op 30 maart 2023.

 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen