• Terug

  Woning- en Utiliteitsbouw

  SealteQ is een graag geziene specialist van beheer- onderhoudsoplossingen in de woning- en utiliteitsbouw. Geen wonder, want deze markt is naast een juiste communicatie met opdrachtgevers, eigenaren en gebruikers, gebaat bij een hoge kwaliteit van onderhoud die resulteert in tevreden gebruikers en bewoners. Desgewenst kunnen wij, op basis van onze kennis van onze diensten, een meerjarenplanning voor u maken en u zo de mogelijkheid geven om een meerjaren budget vast te stellen voor het onderhoud van uw kostbare panden. Wij treden graag op als kennispartner voor onze opdrachtgevers en denken graag strategisch mee in het ontwerpstadium. Alternatieven ontwikkelen en een benadering op basis van TCO (Total Cost of Ownership) modellen behoren eveneens tot de mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

  Woningbouw

  Beton- en gevelreparaties, het oplossen van lekkages in kelders en vloeren, het coaten en/of ophogen van galerijen, entrees en trappenhuizen en hoog kwalitatief schilderwerk zijn belangrijke onderdelen van de service die SealteQ de woningbouwsector biedt.

  Utiliteitsbouw

  In de utiliteitsbouw is ook onze efficiënte wijze van opereren een groot pluspunt. Of het nu om een hoogbouw kantoorgevel gaat of om een complete renovatie van een parkeergarage, de medewerkers van SealteQ leveren een hoge kwaliteit van dienstverlening waarbij naast de technische kwaliteit ook de operationele belangen van de opdrachtgever de aandacht krijgen die ze verdienen. Maatwerk leveren is dan ook ons devies.

  Onze werkwijze

  Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen de uitvoerende instantie en de bewoners en gebruikers optimaal is. Werkzaamheden verstoren vaak de dagelijkse gang van zaken en dat vraagt om klantgerichtheid, duidelijke afspraken en een strakke planning, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De zojuist benoemde kwaliteiten zijn een meer dan valide reden om te kiezen voor SealteQ, want decennia lange ervaring is zichtbaar in onze werkwijze. Dus houdt u van nauwkeurig, accuraat, hoge kwaliteit, een strakke planning en juiste communicatie? Dan staat SealteQ voor u klaar.

  www.werkenbijsealteq.com