Injecteren waterlekkages

Injecteren waterlekkages

SealteQ is één van de grondleggers in Nederland als het gaat om de ontwikkeling en gespecialiseerde uitvoering van het waterdicht injecteren. Zo wordt ongewenste indringing van (grond)water en/of vocht voorkomen.

Injecteren waterlekkages foto 1
Injecteren waterlekkages foto 2
Injecteren waterlekkages foto 3
Injecteren waterlekkages foto 4

Injectietechnieken

De injectietechnieken zijn in de afgelopen decennia continu in eigen beheer doorontwikkeld. Daardoor is de snelheid verbeterd en zijn de kosten verlaagd. SealteQ beschikt over “quick response teams”, volledig geoutilleerd en 24/7 inzetbaar. Deze teams kunnen acute waterlekkages nationaal en internationaal effectief bestrijden.

Onze mogelijkheden

Objecten met (grond)waterlekkage die door SealteQ effectief behandeld zijn: autowegtunnels, fietstunnels, aquaducten, naviducten, verdiepte weggedeelten, dijklichamen, rioolputten/gemalen, rioleringsbuizen, zwembaden, opslagbassins, kadewanden, sluiskolken, diepwanden, bouwkuipen, ondergrondse bunkers, kelders, mestkelders, ondergrondse parkeergarages.

Projecten

Bekijk meer projecten met injecteren (grond)waterlekkages

Tata steel: technische ruimte wordt versterkt
Injecteringswerkzaamheden aan de kademuur van de Noorder IJdijk in Amsterdam (Schellingwoude)

Tata steel: technische ruimte wordt versterkt

Werken in de warmte: met het juiste materiaal gaan we ook die uitdaging niet uit de weg. We werken ruim acht maanden in een ruimte waar de temperatuur oploopt tot meer dan 35 graden. SealteQ Ivacon versterkt namelijk een technische ruimte bij staalproducent Tata Steel in IJmuiden. Door lekkages van koelwater is het beton en wapeningsstaal aangetast. Omdat losrakende stukken beton materiële schade of persoonlijke letsel kunnen veroorzaken, moest dit natuurlijk zo snel mogelijk worden aangepakt.

Injecteringswerkzaamheden aan de kademuur van de Noorder IJdijk in Amsterdam (Schellingwoude)

Amsterdam is onlosmakelijk verbonden met het water. Denk aan de grachten en de vaarten. De Amstel en het IJ zijn haar levensaders. De vele bruggen en kademuren ertussen verbinden de wijken en buurten met elkaar en geven Amsterdam haar karakter. Tientallen kilometers kademuur zijn aan het eind van hun levensduur en in slechte staat. Om de stad veilig, bereikbaar en leefbaar te houden, is er dringend actie nodig. (bron: www.amsterdam.nl)

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen