16 oktober 2014

SealteQ Group versterkingsspecialist van Centrum Veilig Wonen

Op 15 oktober heeft Nederland kennis kunnen nemen van het feit dat de NAM officieel een nieuwe organisatie opdracht heeft verstrekt tot het inventariseren en uitvoeren van werkzaamheden voor aardbevingsschade en bouwkundig versterken in Noordoost-Groningen.

De organisatie bestaat, naast Ingenieursbureau Arcadis en schade-expert CED, uit de uitvoeringsorganisatie OWS. OWS (Oosterhof Holman, Van Wijnen en SealteQ Group) is de organisatie waarin de lokaal verankerde bedrijven Oosterhof Holman uit Grijpskerk, van Wijnen uit Groningen en de SealteQ Group uit Stadskanaal hun krachten hebben gebundeld.

OWS zal zich per 1 januari 2015 uitsluitend bemoeien met het schadeherstel en het versterken van bouwwerken in het door aardbevingen geteisterde gebied van Noordoost-Groningen.

De SealteQ Group is uitermate verheugd over het feit dat zij deel uitmaakt van deze organisatie en is voorbereid om, gesteund door haar partners, deze verantwoordelijke taak op zich te nemen.

Foto ondertekening v.l.n.r.: Jan Emmo Hut (OWS), Frans van der Meer (Arcadis), Peter Kruyt (CED), Martijn Verwoerd (NAM).

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen