• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  SealteQ Group renoveert in Rotterdam

  In de Rotterdams wijk Ommoord bevinden zich 2 grote flats aan de Tagoreplaats en Albert Camusplaats. De complexen zijn oorspronkelijk in de jaren ‘70 van de vorige eeuw gerealiseerd en dan is de onderhoudsbehoefte wel actueel.

  Vestia Rotterdam Noord plant al geruime tijd onderhoudswerkzaamheden aan deze complexen.

  De vestiging van Frans Nooren West BV in Pijnacker heeft via Dura Vermeer Heyma opdracht gekregen om de nodige reparaties aan de 14 verdiepingen tellende gebouwen te verrichten en de werkzaamheden zijn sinds eind mei 2012 in volle gang.

  Bij de totaal 350 appartementen worden diverse werkzaamheden verricht, waaronder het reinigen van het beton op galerijen en balkonzijdes, het vervangen van brugvoegen, de reparatie van betonvloeren op de balkons en het vervangen van de HWA doorvoeren. Daarnaast zullen balkons, galerijen en dakranden van een coating worden voorzien.

  Een grote klus die vanzelfsprekend met de inzet van deskundige mensen wordt geklaard. De bewoners kijken straks tegen balkons en galerijen aan die er als nieuw uitzien en dankzij de expertise en inzet van de mensen bij Frans Nooren West BV kunnen de behandelde onderdelen weer jaren mee.

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com