16 oktober 2014

SealteQ Group: Completer en sterker dan ooit!

Uitbreiding vestigingen en directieteam

De SealteQ Group staat met haar specialistische werkmaatschappijen al meer dan 40 jaar voor meetbare kwaliteit in betononderhoud, staalconservering en wegenbouw gerelateerde werkzaamheden in Nederland. We vertellen u graag over de uitbreiding van onze locaties en het directieteam! Naast de al van oudsher bekende vestigingen in Stadskanaal en Heerenveen werden de vestigingen in Amsterdam en Pijnacker per 1 januari 2014 officieel aangevuld met Ivacon.

Door een zekere omzetgroei en een uitbreiding van het geografische bereik van de vestigingen, zijn een aantal locaties uit hun spreekwoordelijke jas gegroeid. De vestiging van Frans Nooren West BV in Pijnacker is in maart 2014 al verhuisd. De nieuwe en veel ruimere locatie is aan de Katwijkerlaan 113 in Pijnacker. Met ingang van 1 september heeft Ivacon zijn intrek genomen in de uitgebreide vestiging van Frans Nooren aan Tijnmuiden 30-32 op Bedrijventerrein Westpoort Sloterdijk te Amsterdam.

SealteQ Group optimale dekking in heel Nederland

Beide vestigingen sluiten de rijen in het westelijke gedeelte van Nederland en dat is conform de strategie. De reputatie van de SealteQ Group als integere en degelijke organisatie moet in het Westen even groot worden als de inmiddels gevestigde naam die het bedrijf in de rest van Nederland heeft. Met de werkmaatschappijen Frans Nooren, Ivacon, Multipaint en Roadteq opereert de Sealteq Group op het gebied van all-round en resultaatgericht onderhoud in de woningbouw, aan civieltechnische, infrastructurele objecten en industriële installaties. Kennis en kunde ten dienste stellen aan opdrachtgevers door het gehele land. Dit is het voordeel van de goede landelijke spreiding van alle vestigingen en het uitbouwen van kennis en kunde.

Beschermen en behouden

Met een gemotiveerd en goed opgeleid team van 200 specialisten verzorgt de SealteQ Group haar diensten in alle marktsectoren waarin het beschermen en duurzaam behouden van waardevolle objecten van belang is. Door de aanwezigheid van relevante kennis binnen de werkmaatschappijen kan de Sealteq Group haar opdrachtgevers op een efficiënte wijze multidisciplinair onderhoud aanbieden.

Volledig gecertificeerd

De Sealteq bedrijven zijn volledig gecertificeerd voor alle toe te passen onderhoudstechnieken. Tevens zijn ze in het bezit van algemene certificaten voor ISO 9001 (proces), ISO 14001 (milieu) en VCA ** petrochemie en BTR (railinfra). Innovatieve kracht gekoppeld aan praktische kennis garandeert opdrachtgevers van de SealteQ Group de meest duurzame, of efficiënte oplossing voor de onderhoudsopgave.

Niet onbelangrijk in deze tijden is de degelijke bedrijfsvoering en een financieel sterke basis. Betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel bij Sealteq. Het werkgebied van de Sealteq Group omvat het gehele traject van inspecteren en adviseren tot en met de nazorgfase van beton-, staal- en asfaltonderhoudsprojecten.

Specialismen

De specialismen van de SealteQ Group omvatten onder meer:

 • Waterdichte werken, met afdichtings- en injectietechnieken voor kelders en tunnels;
 • Alle soorten betonreparaties met onder meer handmatige reparatie en spuitbeton;
 • Kathodische bescherming met galvanische systemen en met opgelegde stroomsystemen;
 • Kunststof vloerafwerking in de woningbouw en utiliteitsbouw;
 • Betonconserveringen en hoogwaardige coatings;
 • Voegprofielen en dilatatiesystemen;
 • Herstel en bescherming van Kwaaitaal- en Mantavloeren;
 • Gevelrenovatie en bescherming;
 • Hoogwaardige staalbescherming en speciale staalcoatings;
 • Brandvertragende toepassingen in de beton- en staalbouw;
 • Wegenbouw gerelateerde werkzaamheden, zoals slijtlagen, voegovergangen en goten.

Uitbreiding directieteam

Om de nieuwe vestigingen goed aan te sturen heeft de SealteQ Group het directieteam recent versterkt met twee ervaren directieleden; Chris Uittenbogaard in Pijnacker en Rob Braaksma in Amsterdam.

Chris Uittenbogaard

Per 1 juli is Chris Uittenbogaard benoemd door de SealteQ Group als directeur van de Frans Nooren West vestiging in Pijnacker. Chris kan bogen op een zeer ruime ervaring in onderhoud en renovatie van vastgoed en civiele en industriële objecten. Na een start als bouwkundig ingenieur heeft Chris zich sinds 1982 volledig gericht op onderhoud en renovatie met als specialisatie hoogwaardig betononderhoud. Na zes jaar werkzaam te zijn geweest bij Batec Betonrenovatie is Chris de laatste zestien jaar technisch directeur en DGA bij Hemubo Betontechniek geweest.

Chris heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan diverse publicaties op het gebied van beton- en gevelonderhoud en de brancheopleidingen. Hij is tevens lid van het Gemeenschappelijk College van Deskundigen Betonreparatie en bestuurslid van de Vereniging van Gecertificeerde Betonreparatie-bedrijven (VBR). Met de komst van Chris is de SealteQ Group zich zeker van een ervaren en ambitieus directielid, die bepalend zal zijn voor de toekomst van de activiteiten in West-Nederland.

Rob Braaksma

Met de verhuizing van Ivacon van Lijnden naar Amsterdam is de fysieke integratie van Ivacon in de SealteQ Group een feit. Ivacon en Frans Nooren zitten namelijk vanaf 1 september op hetzelfde adres. Directeur van Ivacon Rob Braaksma zal vanaf dat moment de verantwoordelijkheid hebben over de volledige vestiging. Rob Braaksma is vanaf 1986 werkzaam bij Ivacon en heeft in het verleden via de baggerindustrie in Saoedi Arabië gewerkt. Hij kwam uiteindelijk via werk bij de Oosterschelde stormvloedkering in aanraking met onderwater betonreparaties. Uiteindelijk was hij voor zijn komst naar Ivacon nog werkzaam als uitvoerder bij Vermeer Grond & Wegen. Op de vraag welke projecten hij bijzonder heeft gevonden tijdens zijn dienstjaren bij Ivacon, komen er legio voorbeelden. Dat loopt uiteen van NS spoorviaducten tot werkzaamheden voor VVE’s.

Die voorbeelden hebben met name te maken met de complexe problemen die zich voordeden op constructief gebied en met betrekking tot de omgeving. De uitdaging zat hem vaak in de speciale technieken of maatregelen die toegepast moesten worden.

Rob Braaksma is een directeur die altijd een sterke band met de praktijk zal hebben en houden. Hij levert hoog kwalitatief werk! Door de uitbreiding en versterking van de vestigingen in Amsterdam en Pijnacker kan de Sealteq Group met vertrouwen de toekomst tegemoet zien en onze omvangrijke klantenkring nog beter van dienst zijn.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen