26 juni 2013

Renovatie Julianaflat

Staand op de A28 voor de stoplichten van het Julianaplein in Groningen heb je vol zicht op de Julianaflat van Pandgarant.

De flat wordt gerenoveerd in opdracht van de Vereniging van Eigenaren en de werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van oude coatinglagen op de galerijvloeren, plinten en opstanden en het aanbrengen van een 3-laags coatingsysteem, inclusief het trappenhuis.

Ook worden de dilatatievoegen vervangen en de galerijhekwerken en beplating tweezijdig gereinigd.
Een behoorlijke klus die totaal circa 8 weken in beslag neemt.

Uniek is de gevelreclame waar de afdeling Marketing druk mee is geweest. Het nieuwe ontwerp voorziet in een prominente rol voor onze overkoepelende organisatie met toch een duidelijk herkenbare Frans Nooren BV aanwezigheid.
Dit ontwerp staat model voor komende reclame uitingen waar wij altijd de SealteQ Group zullen promoten en afhankelijk van de werkzaamheden duidelijk zullen aangeven welk onderdeel van de groep daar de werkzaamheden uitvoert.

Zo duidelijk zichtbaar en herkenbaar als bij de Julianaflat willen wij in de toekomst zijn. De reacties zijn onvoorstelbaar in aantal. Wij krijgen ze overal vandaan.
Overigens kwam er een compliment binnen van Jos Drent van PandGarant uit Groningen met betrekking tot de orde en netheid op de bouw.

En dat is goed, want het is belangrijk dat de kwaliteit van de SealteQ Group en Frans Nooren ZICHTBAAR is.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen