Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo

Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo

Afgelopen week waren onze vakspecialisten aan het werk bij afvalverwerkingsbedrijf Twence in Hengelo. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal. Dankzij innovaties en nieuwe technieken brengen zij uit afval en biomassa steeds meer grondstoffen terug in de kringloop.

Onze vakspecialisten hebben gewerkt in de schrootbunker waar ze een hittebestendige betonmortel op de wanden hebben aangebracht. Om dit te kunnen doen hebben ze eerst de houten beschermwand die nog in de bunker zat verwijderd. Daarna hebben ze alle wanden intensief gereinigd om alle vuil, vet, stof en verontreinigingen te verwijderen. Vervolgens hebben ze het beton opgeruwd door middel van waterstralen, zijn de betonschades hersteld en hebben ze 2200 ankers en wapeningsnetten aangebracht. Tot slot hebben we een slijtvaste hittebestendige spuitmortel aangebracht in een laagdikte van 50 mm en daarna glad afgewerkt.

Gerelateerde markten

Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum
Bekijk het volgende project

Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum

In opdracht van KBK MediZorg hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) een betonnen vloer verstevigd in het VU medisch centrum.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen