• Industrie (beton & staal)

 • Terug

  Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen hof van Saksen

 • Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen hof van Saksen
 • In opdracht van Brands Bouw Emmen heeft SealteQ Noord B.V. werkzaamheden verricht aan het grootste indoor waterglijbanencomplex van de wereld; de Waterwereld van Hof van Saksen. Vanaf nu is dit, met in totaal 1,54 miljoen water per uur circulerende waterglijbanencomplex, geopend.

  SealteQ Noord heeft de kelderbak van de nieuwe waterglijbaantoren waterdicht afgedicht, (ca 250 m2 ) en straalwerkzaamheden uitgevoerd in het trappenhuis van dit spectaculaire complex.

  Deze sensationele waterglijbanen geven een buitengewone sensatie en bestaat uit 3 soorten glijbanen:

  Gigantische trechter; met vier personen in een band en een vrije val van 10 meter glij je door de grootste glijbanentrechter ter wereld.

  Op hoge snelheid ronddraaien; in deze hoogste indoor bandenglijbaan van Europa glij je supersnel naar beneden en draai je 4 x helemaal in het rond.

  In deze 2-persoonsband begin je deze glijbaan in het donker en word je verrast door de vele lichteffechten onderweg.

  Topsnelheid van 60 km per uur; Voor echte waaghalzen kun je topsnelheden bereiken van 60 km per uur in de steilste en hoogste speedslide van Nederland.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer