7 november 2013

Ivacon Engineering uit Lijnden officieel onderdeel van de SealteQ Group

Directeur Martin van der Leest van de SealteQ Group uit Stadskanaal kondigde begin 2013 al aan dat de SealteQ Group de intentie had om een duurzame samenwerking aan te gaan met branchegenoot Ivacon Engineering uit Lijnden (gemeente Haarlemmermeer).

Per 4 november 2013 is dit voornemen geformaliseerd en behoort Ivacon Engineering, met 28 medewerkers, officieel tot de SealteQ Group. Het totale personeelsbestand van de SealteQ Group komt daarmee op ruim 200 medewerkers.

De SealteQ Group en Ivacon Engineering zijn beide specialist op het gebied van het beschermen en behouden van (ondergrondse)bouw- en infraconstructies. Ivacon Engineering heeft, evenals de SealteQ Group, meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud en renovatie van betonconstructies.

De activiteiten van Ivacon Engineering zullen onder hun eigen naam worden gecontinueerd, vanwege de regionale bekendheid en reputatie in de markt.

Door de participatie in Ivacon verstevigt de SealteQ Group zijn positie in de regio Amsterdam en West Nederland in het bijzonder.

Tevens benadrukt dit de rol van de SealteQ Group als marktleider in Nederland en bevestigt het de gewenste groeistrategie van de onderneming.

Met een totaal aantal werknemers van 200 personen is de SealteQ Group nog beter in staat om haar diensten in geheel Nederland aan te bieden en uit te voeren.

De SealteQ Group bestaat nu uit: Ivacon Engineering uit Lijnden, Frans Nooren en MultiPaint Staalconservering, gevestigd in Stadskanaal, Amsterdam en Pijnacker. MultiPaint Staalconservering heeft daarnaast straal- en conserveringslocaties in Bergum en Schoonebeek.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen