6 december 2019

Specialist in het verwijderen van Chroom-6-houdende verflagen 

De renovatiewerkzaamheden die SealteQ heeft verricht aan de vuurtorens op Vlieland en Scheveningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo schreef SGS Search over de invloed van Chroom-6 op de aannemerswereld en de SchildersVakkrant schreef een uitgebreid artikel over de renovatiewerkzaamheden die door SealteQ zijn uitgevoerd aan beide vuurtorens.

Hoe Chroom-6 de aannemerswereld op zijn kop zet

‘Chroom-6 op vuurtorens op Vlieland en Scheveningen’, kopten de kranten en nieuwssites. Rijkswaterstaat, verantwoordelijk voor deze vuurtorens, legde de onderhoudswerkzaamheden aan deze objecten onmiddellijk stil. Voor ons, als aannemer van de renovatie van de vuurtorens, een flinke strop. In gesprek met SGS Search, onderdeel van SGS, wereldwijd marktleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Vertelt SealteQ over haar ervaringen met Chroom-6 en de consequenties voor de aannemerswereld.

Lees het gehele artikel over Chroom-6 hier.

In één klap specialist

Het opknappen van een vuurtoren is een niet-alledaagse uitdaging. Met de ervaring van het onderhoud aan de lichtbakens van Vlieland en Scheveningen kan SealteQ zich nu onderscheiden. Ook omdat SealteQ zich met het verwijderen van Chroom-6-houdende verflagen als specialist heeft verheven. ‘Het vergt wat van de organisatie, maar het zijn prachtige referentieprojecten.’

Lees het gehele artikel uit de SchildersVakkrant hier.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen