12 juli 2016

Een vertrouwde naam maakt plaats voor een nieuw elan

 – – – – – P E R S B E R I C H T – – – – –

SEALTEQ

Zeer gewaardeerde relatie,

Als onderdeel van de SealteQ Group hebben Frans Nooren, -West, –Heerenveen, Ivacon en MultiPaint al vele jaren een goede basis binnen een professionele organisatie gericht op multidisciplinair onderhoud. Met deze naamswijziging willen wij onderstrepen dat een deel van onze kracht besloten is in deze combinatie en integratie van diverse disciplines en dat we meegaan met onze tijd. Vanaf heden gaan Frans Nooren & Ivacon dan ook verder onder de nieuwe naam:

logo_SealteQ_RefBlue_RGB

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw en fris uiterlijk dat onze organisatie weerspiegelt en SealteQ zichtbaar maakt in de markt waarin wij u van dienst willen zijn. SealteQ is uitgegroeid tot een landelijke opererende organisatie die haar klanten op regionaal niveau voor multidisciplinair onderhoud van vastgoed, kunstwerken en installaties professioneel kan bedienen.

Een continuering van de samenwerking met u als gewaardeerde relatie is onze inzet. In deze samenwerking staan waarden als betrouwbaarheid, deskundigheid en innovatiekracht voor ons centraal. Zodat wij met recht kunnen zeggen:

 

 

logo SealteQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen