1 mei 2014

Een nieuwe website voor de SealteQ Group

De SealteQ Group bestaat al weer enige jaren en de behoefte aan één website voor de hele groep was vanzelfsprekend aanwezig. Het frame voor deze website was al sinds 2013 in de lucht.

Vier verschillende websites dienden op zo efficiënt mogelijke wijze te worden verenigd binnen de nieuwe website.

Frans Nooren Stadkanaal, Heerenveen, Frans Nooren West in Pijnacker, Multipaint Staalconservering, Ivacon en RoadteQ hebben daardoor het uiterlijk van de SealteQ Group gekregen. Dat verbetert het overzicht voor de organisatie zelf, maar geeft de bezoekers van onze website ook een completer beeld van de activiteiten en mogelijkheden van de SealteQ Group.

Representatie

Er is tijd en aandacht besteed aan deze website. Binnen en buiten de organisatie. Onze directie is van mening dat de website de professionaliteit en kwaliteit van onze organisatie moet weergeven. Daarnaast moet ze natuurlijk voldoen aan de wensen en eisen van moderne communicatie en aantrekkelijk zijn om te bezoeken. De focus heeft ook gelegen op een attractieve en toegankelijke versie voor onze bezoekers. Toegankelijk betekent met name dat bezoekers op de relevante zoektermen de organisatie terug kunnen vinden.

Attractief

De bedrijfsfilm geeft snel een compleet beeld over de organisatie en haar mogelijkheden. De case-movies brengen een aantal specifieke projecten en onze aanpak in beeld. Zo heeft video zijn intrede gedaan in de website. De website zelf heeft een modern uiterlijk en is voorzien van nieuw fotomateriaal van projecten en onze vestigingen. De genoemde bedrijfsonderdelen zijn allemaal middels iconen vanaf de homepage te bereiken en leiden tot specifieke of algemene informatie. Uiterlijk hebben alle bedrijven nu dezelfde uitstraling, zonder dat ze hun identiteit verliezen.

Nooit klaar!

Een website is alleen waardevol wanneer er voldoende nieuws te bekijken is. Dat bepaalt in grote mate of de website ook zo attractief is dat zij regelmatig wordt bezocht. Daarom hebben wij ons verplicht om onze bezoekers zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de activiteiten van onze bedrijfsonderdelen. En binnen de SealteQ Group is er elke week wel iets vermeldenswaardig, dus onze bezoekers mogen zich verheugen in frequente updates.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen