• Terug

  Nano coating

  Nano coating

  Nano coating

  Nano coating is een toonaangevend innovatief product in oppervlakte behandeling. Hierbij zijn de reinigbaarheid, bescherming en corrosiewering de belangrijkste items. Door inzet van nano coating worden onderhoudskosten ten gevolge van de eerder genoemde items spectaculair verlaagd. Om te komen tot een verantwoorde inzet is de invloed van de expositie van het te behandelen object, zoals klimaatinvloeden en chemische invloeden, mede bepalend. Nano coating kan tevens worden ingezet als hydrofobering van poreuze ondergronden. Het product is bewezen ten minste 10 jaar werkzaam en zorgt voor een verminderde aangroei van mos en alg.

  Mogelijkheden van nano coating

  Nano coating is toepasbaar op een brede diversiteit aan, van vlakke tot poreuze, ondergronden om deze water- en vuil afstotend te maken. Wanneer u uw gebouw of object door SealteQ laat behandelen is deze tenminste 10 jaar beschermd tegen water en vuil. Er zijn verscheidene mogelijkheden in de toepassing nano coating, met behulp van nanotechnologie kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat een commercieel- of openbaar gebouw of een object beschermd wordt tegen weersinvloeden en vervuiling door menselijk toedoen. De behandelde objecten blijven geheel waterafstotend en dus vuilafstotend. Hierdoor is tevens vorstschade uitgesloten en verbetert het de isolatiewaarde.

  Projectmanagement

  SealteQ beschikt over alle multidisciplinaire expertise, vanaf ontwerp, budgettering, uitvoering en nazorg. De veilige bereikbaarheid, de wensen van gebruikers en/of omgeving zijn vaste parameters om te komen tot een afgewogen project veiligheidsplan opdat de opdrachtgever op alle niveaus ontzorgd kan worden.

  Voordelen

  • Het voorkomt kortsluiting in elektrische toepassingen en elektronische systemen;
  • Het verlaagt de water absorptie van bouwmaterialen, wat schade kan voorkomen;
  • Het beschermt en behoudt kwetsbare, poreuze objecten (zoals monumenten en standbeelden) langdurig;
  • Is een volwaardig alternatief voor traditionele verzinken;
  • Zorgt voor een effectieve anti graffity beschermlaag;
  • Het voorkomt startende corrosie en betonrot;
  • Het is een kostenbewuste oplossing voor het schoon houden van onder meer moeilijk bereikbare zonnepanelen.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer