• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Stopaq wikkelband

  Stopaq wikkelband

  SealteQ is een professional supplier van het STOPAQ materiaal voor waterafdichting. De combinatie van beide bedrijven zorgt voor een solide en betrouwbare factor om aan de klant specifieke vraag naar oplossingen voor corrosie, isolatie problemen en waterlekkages te voldoen.

  STOPAQ toepassing ter voorkoming van corrosie

  Naast de ervaring van SealteQ als applicateur, biedt STOPAQ een uniek product dat:

  • Een 100% duurzame en milieuvriendelijke oplossing biedt tegen corrosie- en waterproblemen.
  • Een eenvoudig te verwerken materiaal is.
  • Zijn belofte van permanente hechting houdt; ongeacht de meest extreme omstandigheden.
  • Verantwoording neemt voor de samenstelling van de totaal oplossing.

  Duurzame bescherming van infrastructuur

  De toepassing van STOPAQ betekent de beste oplossing voor het voorkomen van corrosie-, isolatie- en waterproblemen met de meest betrouwbare en deugdelijke systemen. Het staat voor een langdurige en duurzame bescherming van uw infrastructuur. STOPAQ staat voor optimale bescherming, een leven lang.

  Een corrosievrije oplossing voor de industrie

  Het inpakken van leidingwerk in de gas-, olie- en waterindustrie van zowel transport- als distributieleidingen, ondergrondse flenzen en kleppen en buiszadels zorgt voor een gegarandeerde corrosievrije oplossing.
  STOPAQ wordt daarom veel toegepast in deze tak van industrie en SealteQ heeft ook al vele constructies van een STOPAQ-bescherming voorzien.

  STOPAQ Waterstop voor kabel- en leidingdoorvoeren

  Drukkend grondwater kan op een doorvoering lekkages en daarmee mogelijk grote schade veroorzaken. Het is tevens essentieel dat eventuele schadelijke dampen (onder meer aardgas) van buitenaf niet door kunnen dringen in het gebouw langs kabels en/of leidingen. SealteQ werkt op de grens van nat en droog en daar hoort de toepassing van STOPAQ Aquastop bij, want bij de toepassing van kabel- en leidingdoorvoeren is permanente waterdichtheid een vereiste. Ook hier geldt weer dat een geringe voorbereidingstijd ons in staat stelt om een kwalitatieve afdichting te realiseren. Zelfs wanneer er water tegen het af te dichten gedeelte staat.

  Combinatie SealteQ en STOPAQ

  Het applicatiebedrijf SealteQ en het productiebedrijf STOPAQ vormen een sterkte combinatie die een waterdichte garantie voor uw kwetsbare installaties kan realiseren

  “Beschermt en behoudt” ontmoet: “Seal for life”.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

   www.werkenbijsealteq.com