• 6.000 m² spuitbeton

 • Terug

  Polyurea hotspray coating

  Polyurea hotspray coating

  Polyurea of hybridevormen hiervan zijn kunststoffen (polymeren) die specifiek ontwikkeld zijn om middels spuitapplicatie (hotspray) bouwkundige constructies duurzaam waterdicht te maken en/of extreem slijtvast. De systemen die zijn behandeld met polyurea hotspray coating zijn UV bestendig, hoog chemicaliën bestendig en tevens scheur overbruggend. Het wordt daar ingezet indien de aller zwaarste eisen worden gevraagd. SealteQ heeft een scala aan projecten succesvol uitgevoerd, waarbij de applicatie door onze specialisten en met name de jarenlange ervaring door opdrachtgevers geroemd wordt.

  Onze aanpak

  SealteQ beschikt over alle technische kennis betreffende technieken, materiaalkeuzes en de inzet van specifieke equipement. De applicatie van polyurea hotspray coating begint echter bij de kennis in de beoordeling van ondergrond en specifieke maatregelen die hiervoor genomen dienen te worden. Te denken valt aan vochtbelasting vanuit de ondergrond, osmose (dampdruk), porie gesteldheid ondergrond alsmede hechttreksterkte etc. Juist dit inzicht en de beoordeling hiervan is de absolute voorwaarden voor het succes van projecten waar deze coating wordt toegepast.

  Projecten

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer