• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Bouwkundig versterken met koolstoflamellen

  versterking betoncontructie met koolstoflamellen - lijmwapening

  Het bouwkundig versterken met koolstoflamellen is een steeds vaker toegepaste wijze, om de constructieve veiligheid van een gebouw te waarborgen.

  Dat is een vaardigheid die Frans Nooren van de SealteQ Group al langere tijd praktiseert en beheerst. De vele projecten die zich aandienden hadden te maken met het op betrouwbare wijze verstevigen van kunstwerken, zoals viaducten en gebouwen. Kunstwerken die bijvoorbeeld ten gevolge van grondverzakking of aardbevingen moesten worden versterkt. Kortom: een legio aantal toepassingen!

  Herindeling Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht
  De herindeling van Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht had een sterke invloed op de bouwkundige constructie. Het creëren van nieuwe ruimten en herindelingen in het gebouw en het maken van nieuwe en soms vergrote sparingen in dak en betonvloeren, leidden tot een herberekening.

  Oplossing door Frans Nooren
  Een veilige en niet storende, snelle oplossing om de constructieve veiligheid weer helemaal op peil te krijgen.En er volgen vast vele projecten waarop Frans Nooren van de SealteQ Group zijn expertise kan laten zien.

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com