• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Betonreparatie Friesland

 • Betonreparatie Friesland
 • Betonreparatie Friesland
 • Betonreparatie Friesland
 • Betonreparatie Friesland – SealteQ Heerenveen

  SealteQ heeft in de loop der jaren verschillende projecten uitgevoerd in de provincie Friesland. Veelal van deze projecten hebben betrekking tot betonherstel en betonrenovatie. Een groot aantal viaducten en tunnels zijn in de provincie Friesland door SealteQ gerenoveerd en onderhouden. Het vervangen van voegovergangen en het repareren van aanrijdschades zijn hier enkel twee voorbeelden van. Opdrachtgevers die SealteQ als klant mag noemen voor deze werkzaamheden zijn onder andere Rijkswaterstaat, Gemeente Leeuwarden en Provincie Fryslân.

  Friese opdrachtgevers

  In de loop der jaren heeft SealteQ een aardig klantenbestand in de provincie Friesland opgebouwd met opdrachtgevers zoals: Provincie Friesland, Rijkswaterstaat, Gemeente Leeuwarden, Gemeente Gorredijk, Gemeente Súdwest Fryslán, Aannemers, Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, Schoolgemeenschappen, Vastgoedbeheerders, Provinciaal Waterstaat, Waterschap Friesland (Wetterskip Fryslân) en architecten.

  Projecten – Betonreparatie in Friesland

  De renovatie van 12 bruggen in de Gemeente Leeuwarden is een uitstekend voorbeeld van de werkzaamheden die door SealteQ zijn uitgevoerd. Het metselwerk, beton en de slijtlagen van de bruggen waren aan een grondige renovatie toe en zijn door SealteQ met succes voltooid. Een project met voldoende uitdaging en moeilijkheidsgraad.

  Mogelijkheden

  De betonreparatie diensten die in Friesland het meest voorkomen zijn:

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?