• Elastisch & waterdicht parkeerdaksysteem

 • Terug

  Astava in Meppel heeft een supervloer

  Stel je voor; je bent eigenaar van een bedrijf en je vriend adviseert je om contact op te nemen met Frans Nooren Heerenveen, omdat de betonvloeren binnen je bedrijfspand het zwaar voor de kiezen hebben gehad de afgelopen jaren. Terugkijkend zien we dat de afgelopen jaren inmiddels de vloeren in opslag, laboratorium en de productiehal bij Astava in Meppel zijn aangepakt.

  Eind vorig jaar was het laatste gedeelte van de vloer in de productiehal aan de beurt en rond de kerstdagen hebben de mannen van Frans Nooren Heerenveen zich in 6 werkdagen van hun taak gekweten. Voordat de vloer kon worden behandeld moesten eerst diverse beschadigingen en gaten in de vloer worden gerepareerd.

  Dat gebeurde met een snelbindende kunststofveredelde speciaalcement.

  Na het repareren van de vloer is deze stofvrij gestraald. De eerste laag die wordt aangebracht is een epoxyschraaplaag. Vervolgens wordt de gietvloer aangebracht. De keuze is daarbij gevallen op een Arturo EP 2500. Deze vloer is afgewerkt met een 2 componenten antislip coating.

  Daarna zijn de antislip looppaden aangebracht. Dit is een blauwe epoxy coating. Na de laatste bewerking is de vloer weer beloopbaar.

  Het gehele project is volkomen naar verwachting verlopen en het feit dat in de loop der jaren meerdere vloeren zijn behandeld laat zien hoe tevreden de klant over de aanbevolen oplossing is.

  Afgezien van het feit dat de vloer lange tijd meegaat vanwege de hoge slijtvastheid wil het oog ook wat, zoals op bijgaande foto’s duidelijk te zien is.

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com