Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren: afwerkingen van top kwaliteit!

Vloeistofdichte vloeren – Voor vloeistofdichte vloeren bent u bij ons aan het juiste adres, SealteQ is de applicatie specialist op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen voor tankstations en wasplaatsen.

De eisen die gesteld worden aan industriële vloerafwerkingen lopen nogal uiteen;

  • Mechanisch sterk belastbaar;
  • Chemisch resistent;
  • Vloeistofdicht;
  • Antislip;
  • of decoratief.

SealteQ beschikt over de expertise om geheel conform specifieke eisen beschermende en/of decoratieve coatings op nieuwe en bestaande bedrijfsvloeren aan te brengen. Het scala aan mogelijkheden en systemen is enorm groot.

Wij werken met alle gerenommeerde leveranciers. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold ten aanzien van de juiste applicatietechnieken en nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij altijd een advies op maat bieden en onze kwaliteit garanderen.

 

Vloeistofdichte vloeren voor uw bedrijf

In 2000 is de regelgeving omtrent vloeistofdichtheid van vloeren of voorzieningen aangescherpt. Inrichtingen voor motorvoertuigen, opslag- en transportbedrijven, (auto) spuiterijen, drukkerijen en tankstations bijvoorbeeld, dienden eerder te beschikken over een PBV-verklaring.

Op 1 oktober 2008 is de verplichte ‘PBV-verklaring’ voor vloeistofdichte vloeren vervallen. Op verzoek van het bedrijfsleven heeft het ministerie van VROM besloten dat voortaan het inspectierapport zelf volstaat of de vloer vloeistofdicht is.

SealteQ is nauw betrokken bij deze ontwikkeling. Wij zijn de partner voor het ontwerpen en realiseren van vloeistofdichte chemicaliën opvangbakken, betonverhardingen, de gecertificeerde aanleg van elementverharding en van ter plaatse gestorte verhardingsconstructies van beton en betonreparaties. Bovendien is onze ervaring met de applicatie van kunststof vloeren ook hier goed inzetbaar.

SealteQ is de applicatie specialist op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen voor tankstations en wasplaatsen.

De specialisten van SealteQ analyseren de vraagstelling, beoordelen de ondergrond en bieden u de beste opties en mogelijkheden voor een hoogwaardige (vloeistofdichte) vloerafwerking.

Wanneer u behoefte heeft aan de realisatie van vloeistofdichte vloeren binnen uw bedrijf bent u bent bij SealteQ aan het juiste adres! Lees hier verder voor één van de voorbeelden van ons werk: Antistatische vloerafwerking.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen