Aanbrengen Ucretevloer in Hengelo

Aanbrengen Ucretevloer in Hengelo

Zoveel mogelijk grondstoffen en energie uit afval, biomassa en zon halen. Dat is waar de medewerkers van afvalverwerkingsbedrijf Twence elke dag mee bezig zijn. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal.

De vakspecialisten van SealteQ Noord zijn in de afgelopen periode aan het werk geweest in de DA ruimte van de locatie in Hengelo. In die ruimte hebben zij een nieuwe Ucretevloer aangebracht. Een Ucretevloer is een sterke slijtvaste vloer die tegen zware impact, agressieve chemicaliën en extreme hitte kan.

Eerst hebben we herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de bestaande betonvloer. We hebben de vloer gestraald en opstanden diamant geschuurd. De slechte delen zijn verwijderd, waarna alles is gereinigd en stofvrij is gemaakt. Waar dat nodig was, hebben we het beton gerepareerd. Daarna hebben we nieuwe RVS goten gemonteerd en aangegoten. Vervolgens is er eerst een primerlaag op de vloer aangebracht. Daarna is een bodycoat aangebracht (inclusief antislip) om vervolgens te eindigen met een topcoat.

Specialismen

Gerelateerde markten

Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede
Bekijk het volgende project

Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede

In het zuidelijke deel van Enschede kun je parkeren in de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland, de Van Heekgarage. In deze garage, onder het van Heekplein, is plek voor 1700 auto’s en de garage is 24 uur per dag/7 dagen per week geopend. Op en rondom het van Heekplein vind je het winkelhart van Enschede.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen