• Terug

  Industrie

  SealteQ is ruim 40 jaar actief in de industriële sector als gecertificeerd partner in beton- en staalconcernvering. Een grote groep industriële ondernemingen vindt jaarlijks zijn weg naar de multidisciplinaire diensten van de SealteQ Group. Of het nu gaat om mechanisch, antistatische en/of chemisch bestendige vloeren, lekkagevrije (kelder)ruimtes, brandvertragende maatregelen, chemicaliën resistente opvangvoorzieningen of gevels die beschermd moeten zijn tegen de invloeden van de elementen, het zijn specialistische werkzaamheden die tot de core-business behoren van SealteQ.

  Veiligheidsmaatregelen

  Werken in een omgeving waar al gewerkt en/of geproduceerd wordt, impliceert dat er strenge veiligheidseisen worden gesteld aan werken en  het gebruik van materialen. Goed getrainde en gemotiveerde vakmensen met een discipline en betrouwbaarheid die voorbeeldig kan worden genoemd. Een ruime ervaring in het werken in industriële omgeving, een grote kennis van de aantastingsmechanismen van beton en staal en het VCA P certificaat geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen in SealteQ.

  Beheer- en onderhoudsplannen

  Beheer- en onderhoudsplannen(TCO) zijn een gebruikelijke leidraad bij de uitvoering van onze werkzaamheden. SealteQ adviseert, budgetteert en voert de operatie uit. Wij zorgen voor een technische integriteit van de installaties opdat veiligheid, beschikbaarheid en rentabiliteit voor u de toegevoegde waarden zijn.

  www.werkenbijsealteq.com