• Kunststof coating scheuroverbruggend

 • Terug

  Renovatie van de scheepshelling NDSM

  SealteQ heeft onlangs in opdracht de Y-helling van voormalig scheepswerf NDSM gerenoveerd. NDSM was een scheepswerf die heeft bestaan tussen 1894 en 1978. De Y-helling is mede door SealteQ gerenoveerd om na 3 jaar weer in gebruik genomen te worden als festivallocatie. Met een uitzicht over de skyline van Amsterdam aan de oever van het IJ is de locatie met recht een mooie plek voor een festival te noemen.

  Methoden van herstel

  SealteQ is gestart met het stofvrij frezen van de vrijgekomen betonnen ondergrond. Vervolgens is de ondergrond gereinigd met een druk van 500 bar. Het reinigen van de ondergrond is van belang voor het herstellen van de betonschades. Vervolgens zijn de schades door onze specialisten afgeklopt, uitgekapt en hersteld middels een reparatie mortel. Tevens zijn de stalen dilatatie profielen gedemonteerd en vervangen. Hierna is er op de Y-helling een meer laags cementgebonden egalisatie systeem aangebracht. Tot slot is er een volledig gewapend Triflex Pro – Park systeem aangebracht op de scheepshelling. Uitdagende werkzaamheden omdat het aanbrengen van zowel de egalisatielagen als het Triflex Pro – Park systeem sterk weersafhankelijk was.

  Mede dankzij de werkzaamheden van SealteQ is de scheepshelling van NDSM gerenoveerd en heeft het de status van cultureel erfgoed behouden.

   

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer