• Injecteren Hendrik Bulthuis Akwaduct

 • Terug

  Kelderafdichting

  Kelderafdichting

  Kelderafdichting

  SealteQ heeft ruim 40 jaar ervaring in de bestrijding van vocht in de vorm van kelderafdichting. We behandelen curatief en preventief ondergrondse bouwelementen, kelders en souterrains tegen het indringen van vocht. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde technieken en hoogwaardige producten voor langdurig resultaat. Bij nieuwbouw of bij goed te bereiken kelders of souterrains, kunnen we bijvoorbeeld kunststofgemodificeerde bitumen aanbrengen. Hiermee kunnen wij op snelle wijze en tegen een aantrekkelijke prijs een adequate preventieve afdichting verzorgen.

  Probleemanalyse

  De eerste stap is een grondige analyse van het vochtprobleem. Om een geschikt saneringsconcept te ontwikkelen moeten oorzaak, de ernst en de omvang van de schade worden vastgesteld. Vervolgens zullen wij bepaalde welke methodiek of een combinatie van technieken de beste oplossing zal zijn voor het afdichting van de betreffende kelder.

  Beschikbare technieken voor kelderafdichting

  Mocht bescherming vanaf de buitenzijde niet (meer) mogelijk of onwenselijk zijn, dan hebben wij verschillende methoden voorhanden om kelderafdichting van binnenuit te realiseren, waaronder injectiemethodes en afdichtingssystemen welke bestaan uit meerdere aan te brengen afdichtingslagen voor een optimaal resultaat. SealteQ is voorop loopt in de strijd tegen doorslaand en optrekkend vocht. Daarbij hanteren wij in eigen huis ontwikkelde vindingen. Met een gerust hart geven wij onze opdrachtgevers dan ook waterdichte garanties tot maar liefst 10 jaar.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer