• nl
  • en
  • de
 • Terug

  Kelderafdichting

  Met kelderafdichting beschermen wij tegen het indringen van vocht in uw kelder

  Heeft u last van vocht?

  SealteQ hanteert verschillende technieken om ondergrondse bouwelementen, kelders, souterrains tegen het indringen van vocht te beschermen, preventief en curatief en heeft ruim 40 jaar ervaring in de bestrijding van vocht.

  Bij nieuwbouw of bij goed te bereiken kelders of souterrains, kunnen we bijvoorbeeld kunststofgemodificeerde bitumen aanbrengen. Hiermee kunnen wij op snelle wijze en tegen een aantrekkelijke prijs een adequate preventieve afdichting verzorgen.

  Mocht bescherming vanaf de buitenzijde niet (meer) mogelijk of onwenselijk zijn, dan hebben wij verschillende methoden voorhanden om kelderafdichting van binnenuit te realiseren, waaronder injectiemethodes en afdichtingssystemen welke bestaan uit meerdere aan te brengen afdichtingslagen voor een optimaal resultaat. Maar eerst zal een grondige analyse van het vochtprobleem worden gemaakt alvorens wij een bepaalde methodiek of een combinatie van technieken voor kelderafdichting inzetten. Het is goed te weten dat ons bedrijf voorop loopt in de strijd tegen doorslaand en optrekkend vocht. Daarbij hanteren wij in eigen huis ontwikkelde vindingen. Met een gerust hart geven wij onze opdrachtgevers dan ook waterdichte garanties tot maar liefst 10 jaar.

  Kelderafdichting - tegen doorslaand en optrekkend vocht

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer