• Terug

  Anti Graffiti

  Anti Graffiti

  Anti graffiti

  Graffiti wordt gezien als een maatschappelijk probleem. Naast de onderhoud technische problematiek die het met zich meebrengt (vaak zal meermalen reinigen schade veroorzaken aan de ondergrond) is er vaak ook sprake van verdergaande verloedering en waardevermindering van het vastgoed. Dit kan verholpen worden door de juiste toepassing van Anti graffiti.

  Behandeling

  Op basis van de ondergrond wordt de gewenste bescherming (permanent, semipermanent of tijdelijk) aangebracht. Rekening houdend met object- en omgeving specifieke kenmerken. De wijze van aanbrengen en de daarbij toegepaste technieken zoals rollen en spuiten zijn daarnaast van belang voor een geslaagde en efficiënte applicatie. Hierom werken wij alleen met vakmensen met de juiste genoten opleiding en de benodigde certificaten voor het verwijderen van graffiti. Hiernaast weken we samen met gerenommeerde leveranciers die polyurethanen (pur) gebaseerde systemen hanteren. U bent bij SealteQ aan het juiste adres voor anti graffiti behandelingen.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer