Multipaint werkt aan bruggen op de N33

Multipaint werkt aan bruggen op de N33

Bruggen zijn grote en zware constructies en niet iedereen heeft de middelen om dergelijke constructies te behandelen. Daarvoor moet je dus niet alleen over de nodige kennis beschikken, maar ook over de ruimte beschikken om grote brugdelen in een geschikte omgeving te behandelen. Multipaint heeft de middelen en het onderkomen voor werkzaamheden aan dergelijke grote objecten.

Door de verdubbeling van de N33 werd het noodzakelijk om de brug over het Winschoterdiep nabij Zuidbroek te voorzien van een “grotere broer”. Beide bruggen brengen werkzaamheden voor Multipaint met zich mee. De oude brug zal er binnenkort worden uitgehaald en naar de cabine van Multipaint in Bergum worden gebracht. De oude slijtlaag zal worden verwijderd en de gehele constructie zal opnieuw worden gestraald, geconserveerd en van een nieuwe slijtlaag worden voorzien, voordat de brug weer geplaatst kan worden.

Maar voor dat gebeurt moest de nieuwe brug ook onder handen worden genomen. Machinefabriek Rusthoven uit Groningen verstrekte naast de opdracht voor de oude brug, ook de werkzaamheden voor de nieuwe brug aan Multipaint. Het stralen en conserveren van de nieuwe brugval vond ook plaats in de cabine in Bergum. Inmiddels is de nieuwe brugval geplaatst en zal de weg letterlijk vrij worden gemaakt voor de werkzaamheden aan de oude brug.

Werkzaamheden in de Tunnelcombinatie Leeuwarden
Bekijk het volgende project

Werkzaamheden in de Tunnelcombinatie Leeuwarden

Frans Nooren Heerenveen van de SealteQ Group is begin mei 2013 gestart met de werkzaamheden aan de tunnelcombinatie aan de Egelantierstraat in Leeuwarden.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen