• Terug

  Staal en betonconservering op locatie

  Staal en betonconservering op locatie

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten coating op stalen, betonnen en stenen ondergronden. Bij vastgoed realiseren we een verlengde levensduur middels hoogwaardig coatingwerk met de nieuwste technieken en de beste producten. Alle voorbereidende werkzaamheden zoals bereikbaarheid, voorbehandeling van de ondergrond en/of reparatie zijn disciplines die behoren tot onze kerncompetenties. SealteQ beschikt over alle kennis om te komen tot een juiste analyse van de uiteindelijke in te zetten beschermende coatingsystemen. Hierbij wordt als uitgangspunt rekening gehouden met de vraagspecificaties van de klant, beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen.

  De doelgroep

  SealteQ heeft een divers klantenportefeuille als het gaat om conservering op locatie. Een aantal kenmerkende projecten/klanten zijn: Infra onderhoudsproject spuisluiscomplexen in de Afsluitdijk, de radiotelescoop in Dwingeloo, Gasunie locaties alsmede vastgoedbezittingen van Woningbouwcorporaties, Institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaren.

  Onze aanpak

  SealteQ is specialist in het behandelen en conserveren van staal en/of coaten van beton met een groot levensduur verlengend aspect. Een goed gestructureerde planning, deskundig advies en vakkundige aanpak garandeert een succesvol verloop van projecten met behoudt van technische integriteit.

  Projecten

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

   www.werkenbijsealteq.com