• Terug

  Staal en betonconservering op locatie

  Staal en betonconservering op locatie

  Staal en betonconservering op locatie

  Wij zijn gespecialiseerd in industrieel coatingwerk – staal conservering -, tevens levensduur verlengend coatingwerk in het vastgoed van beton, staal en steenondergronden. Alle voorbereidende werkzaamheden zoals bereikbaarheid, ondergrondvoorbehandeling en/of reparatie zijn disciplines die behoren tot onze kerncompetenties. SealteQ beschikt over alle kennis om te komen tot een juiste analyse van de uiteindelijke in te zetten beschermende coatingsystemen. Hierbij wordt als uitgangspunt rekening gehouden met de vraagspecificaties van de klant, beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen.

  Projecten – staal en betonconservering

  In die hoedanigheid hebben wij een flinke reputatie opgebouwd met grote en kleine projecten. Variërend van grote infra onderhoudsprojecten als de spuisluiscomplexen in de Afsluitdijk, de radiotelescoop in Dwingeloo, Gasunie locaties alsmede vastgoedbezittingen van Woningbouwcorporaties, Institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaren.

  Expertise

  SealteQ is specialist in het behandelen en conserveren van staal en/of coaten van beton met een groot levensduur verlengend aspect. Een goed gestructureerde planning, deskundig advies en vakkundige aanpak garandeert een succesvol verloop van projecten met behoudt van technische integriteit.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?

  Neem contact op
  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer