Coaten staal

Coaten staal

Coaten staal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het coaten van staal? Dan bent u bij SealteQ aan het juiste adres! Wilt u uw staalconstructie beschermen en behouden, dan kan coaten staal door SealteQ uitkomst bieden.

Het is belangrijk om uw staalconstructie te coaten. Zo is deze onder meer beschermd tegen vocht, brand en invloeden van het weer. SealteQ is al vele jaren expert op het gebied van coating systemen op verschillende oppervlakten.

(Brandwerend-) coaten van staal

Onze brandwerende coatings moeten voldoen aan de 30, 60, 90 of 120 minuten eis, op staal. We werken met brandwerende coatings die voldoen aan nationale en inter-nationale normen. Ons personeel brengt de coating met uiterste precisie in lagen aan, waarbij tussendoor steeds gemeten wordt. De leverancier van de coating kan dit tijdens het proces inspecteren. Na de eindkeuring ontvangt de opdrachtgever bij goedkeuring een certificaat van brandwerendheid.

Voor de veiligheid van mensen is het bij brand van groot belang dat een gebouw zo lang mogelijk overeind blijft staan!

Coaten van staal & meer

Ook voor het coaten van beton kun u bij SealteQ terecht. SealteQ is specialist op het gebied van brandpreventie, brandveiligheid, brandapplicatie door middel van brandwerende coatings en advies voor zowel betonnen als stalen constructies. Het coaten van een kanaalplaatvloer van een parkeergarage behoort zo bijvoorbeeld onder meer ook tot onze ruime ervaring.

Wat betreft coaten staal is het coaten van de OV Terminal te Arnhem een mooi voorbeeld van ons werk. Hierbij is op speciaal door de architect beschreven wijze coating aangebracht, lees hier meer over dit project.

Wilt u meer weten over de coating van een staalconstructie en de verschillende mogelijkheden qua coating van staal?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die SealteQ u kan bieden met betrekking tot het coaten van staal? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen