• Scheuroverbruggende gietvloer van Heek

 • Terug

  Betoninjectie

  Betoninjectie

  Wanneer beton scheuren gaat vertonen is betoninjectie een mogelijke oplossing om complicaties te voorkomen. SealteQ heeft ervaring in het waterdicht injecteren van kelders en constructies. Ook flexibele betoninjectie voor bewegende elementen behoort tot onze expertise.

  Werkwijze

  Een reparatie aan beton middels betoninjectie begint bij een goede analyse van de problematiek en loopt door in het meerjarenonderhoudscontract. Door de grote diversiteit van het werkgebied betonherstel en de vele specialistische toepassingen is het een zeer kennisintensieve branche. Door SealteQ wordt veel geïnvesteerd in vakbekwaam personeel. Van de vele betononderhoudskundigen op HBO niveau binnen de SealteQ vestigingen tot onze hoog gekwalificeerde vak gediplomeerde mensen op de bouwplaats.

  Betoninjectie in de praktijk

  Waterdicht injecteren en aanbrengen van afdichtingssystemen en waterdichte membramen. Gecertificeerde techniek binnen de EN 1504, CUR Aanbeveling 56 en de BRL 3201.

  Aanbrengen van slijt- en beschermlagen

  Ook het aanbrengen van slijt- en beschermlagen voor allerlei ondergronden en belastingen van kunststof vloeren in de woningbouw en utiliteitsbouw (waaronder ook parkeergarages) tot brugdek-membranen en hoog chemisch resistente afwerksystemen in de industrie. Carbonatatieremmende coatingsystemen en hoogwaardig esthetische of antistatische afwerkingen zijn bewerking die additioneel kunnen worden aangebracht.

  betonrot herstellen

  Kathodische bescherming

  Kathodische bescherming van wapeningsstaal in geval van hoge corrosieactiviteit van het wapeningsstaal. Meestal wordt dit toegepast bij schade als gevolg van indringing of inmenging van chloriden. Zowel zogenaamde passieve galvanische systemen (bijvoorbeeld met zinkanodes) of actieve stroomgestuurde systemen met een oppervlakte bedekkend anodesysteem of ingeboorde anodes.

  www.werkenbijsealteq.com