• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  Vloercoating Friesland

 • Vloercoating Friesland
 • Vloercoating Friesland
 • Vloercoating – SealteQ Heerenveen

  SealteQ heeft in de loop der jaren verschillende projecten uitgevoerd met betrekking tot het coaten van vloeren in de provincie Friesland. Parkeergaragevloeren, wasplaatsen en tankstations zijn door SealteQ Heerenveen voorzien van een nieuwe vloeistofdichte en slijtvaste vloercoating. Een maatregel om onder andere bodemverontreiniging tegen te gaan of te voorkomen. Maar ook voor het appliceren van één of meer laagse vloercoatings op galerijen, balkons, bedrijfshallen en werkplaatsen bent u bij SealteQ aan het juiste adres.

  Friese opdrachtgevers

  In de loop der jaren heeft SealteQ een aardig klantenbestand in de provincie Friesland opgebouwd met opdrachtgevers zoals: Provincie Friesland, Rijkswaterstaat, Gemeente Leeuwarden, Gemeente Gorredijk, Gemeente Súdwest Fryslán, Aannemers, Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, Schoolgemeenschappen, Vastgoedbeheerders, Provinciaal Waterstaat, Waterschap Friesland (Wetterskip Fryslân) en architecten.

  Projecten – Vloercoating in Friesland

  De applicatie van een slijtvaste en vloeistofdichte afwerking bij Suez Recycling te Leeuwarden is een uitstekend voorbeeld van een nieuwe vloercoating. Door het verslepen van containers was de vloer in de bedrijfshal flink beschadigd. SealteQ heeft hier een slijtvaste, vloeistofdichte en hoog mechanisch belastbare vloercoating aangebracht om de vloer weer optimaal te beschermen.

  Mogelijkheden

  De vloerafwerkingen die door SealteQ in Friesland het meest toegepast worden zijn:

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?