Vloerafwerkingen Friesland

Vloerafwerkingen Friesland

Vloerafwerkingen Friesland

Vloerafwerkingen Friesland – SealteQ Heerenveen

Als specialist op het gebied van vloerafwerkingen beschikt SealteQ over de expertise en knowhow om geheel conform specifieke eisen van een opdrachtgever coatingsystemen aan te brengen. Zowel beschermende en/of decoratieve coatingsystemen zijn hierbij van toepassing. Van zwaar belastbare vloeren in de industrie, scheur overbruggende gietvloersystemen in parkeergarages, polyurea hotspray coatings in zwembaden, tot antistatische vloerafwerkingen en hoog chemicaliën bestendige systemen zijn enkele voorbeelden van vloerafwerkingen die SealteQ dagelijks in de praktijk toepast.

Vloeistofdichte voorzieningen

Vloeistofdichte voorzieningen worden binnen SealteQ ook gezien als vloerafwerkingen. Deze vloeistofdichte voorzieningen zijn veelal toepasbaar bij tankstations en wasplaatsen. Zo bieden kitvoegen bij tankstations net als vloeistofdichte coatings bij wasplaatsen de oplossingen om in beide gevallen bodemverontreiniging uit te sluiten

Friese opdrachtgevers

Gemeentes, Optisport (overkoepelende zwembadorganisatie), Aannemers, Friesland Campina (CSK), industriële bedrijven.

Projecten – Vloerafwerkingen in Friesland

  • Parkeergarage Zaailand
  • Wenau Heerenveen
  • Herstellen galarijen Harlingen

Mogelijkheden

SealteQ biedt uiteenlopende mogelijkheden qua vloerafwerking:

Kwaliteit & duurzaamheid

Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen