Aftermovie jubileumfeest

Een korte terugblik op ons jubileumfeest van 14 oktober 2023.

50 jaar innovatie - film

Op zaterdag 14 oktober 2023 hebben we met elkaar 50 jaar SealteQ gevierd en wat was het een mooi feest! Fantastisch om deze mooie mijlpaal zo met elkaar te kunnen vieren. Er waren foodtrucks met lekker eten en er was goeie muziek. Tijdens het officiële gedeelte werd een film vertoond over 50 jaar SealteQ. Deze film kun je hieronder nog eens terugkijken. Daarna werden Martin van der Leest, Robert Lunenborg en Frans Nooren (de grondlegger van het bedrijf) geïnterviewd. Ook burgemeester Klaas Sloots sprak mooie woorden over SealteQ. Aan de bezoekers die graag een cadeau wilden geven, hebben we gevraagd om een donatie te doen voor Stichting Rikki Kanaalstreek. Er is voor deze stichting een prachtig bedrag opgehaald van €16.999,- euro. Nadat Robert en Martin verrast werden met een aantal cadeaus van alle SealteQ-collega’s barstte het feest echt los.

Opbouw feest

Het is bijna zover, het SealteQ jubileumfeest. Er wordt hard gewerkt om onze locatie in Stadskanaal om te toveren tot feestlocatie!

SealteQ 50 jaar - Dagblad van het Noorden

Op zaterdag 1 juli stond er een mooi artikel in het Dagblad van het Noorden naar aanleiding van ons 50-jarig bestaan. Martin van der Leest en Robert Lunenborg vertellen in een uitgebreid interview meer over wat we doen en de diverse projecten waar we aan werken. Ook het grote belang van innovatie voor SealteQ komt aan de orde waarna het artikel wordt afgesloten met een blik op de toekomst. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier het volledige artikel.

SealteQ 50 jaar

Donderdag 1 juni is een speciale dag voor SealteQ. Het is dan precies 50 jaar geleden dat Frans Nooren in Stadskanaal zijn onderneming oprichtte. Wat begon als impregneerbedrijf is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot wat vandaag de dag de SealteQ Group is.

Wat doet SealteQ?
SealteQ verlengt de levensduur van beton- en staalconstructies. We beschermen en verduurzamen deze constructies om ze te behouden voor de toekomst. SealteQ stelt zich tot doel hoogwaardige en innovatieve oplossingen aan te dragen voor vraagstukken uit de technische onderhoudsmarkt: infrastructuur, energie, industrie, civiele techniek, woning- en utiliteitsbouw.

Mooie projecten
Ruim 250 vakspecialisten werken dagelijks vanuit 7 vestigingen verspreid over het land aan heel diverse projecten. Martin van der Leest (CEO SealteQ Group): ‘Wij zijn trots op de mooie projecten die we in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd, zowel nationaal als internationaal. Dankzij ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid hebben we een grote groep vaste opdrachtgevers aan ons weten te binden. Daarnaast zit innovatie al 50 jaar in het DNA van ons bedrijf en dat heeft er onder andere voor gezorgd dat we een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt hebben. Maar natuurlijk zijn we vooral ook heel erg trots op onze collega’s. Zonder hen geen SealteQ.’

De toekomst
Martin: ‘Ontzorgen en oplossen, daar staan we voor en daar blijven we ook in de toekomst voor staan. Wij beschermen en behouden niet alleen beton en staal. Beschermen en behouden is ook onze kracht als het gaat om de relatie met onze klanten en onze medewerkers. Die visie heeft ons continuïteit en stabiliteit gebracht. Kortom, een stevig fundament waarop de we komende jaren vol vertrouwen verder kunnen bouwen aan ons prachtige bedrijf.’

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen